avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 969 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Despagubiri Basarabia recuperate de la ANRP
Discuție deschisă în Executare silită

Despagubiri Basarabia recuperate de la ANRP

In septembrie 2012 am castigat procesul cu ANRP insa acesta a facut recurs la Curtea de Apel care este fixat in luna martie 2013;
Intre timp eu am obtinut titlu executoriu pentru ANRP pe hotararea Prefecturii Calarasi .Si astept executarea silita aceasta este inregistrata din ianuarie 2013.

Intrebare:
- Mai este necesar sa ma prezint la procesul de la Curtea de Apel din martie? astfel incat sa nu dau ocazia sa se intarzie executarea silita?
Trebuie sa te prezinti, sa depui intampinare , sa te aperi pentru a nu avea surpriza vreunei casari a hotararii. Dupa redactarea deciziei din recurs ,in cazul respingerii, hotararea de fond se va legaliza cu mentiunea irevocabila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu executoriu sorincapitanescu sorincapitanescu Buna ziua, Am si eu o problema.:( In 25.11.2009 am castigat la Tribunalul Bucuresti (pe fond) un proces cu ANRP-Legea 290/2003.:D In 30.12.2009 ANRP a ... (vezi toată discuția)
Legea 290/2003 iulian nicu iulian nicu as dori un raspuns din partea avocatnet ,cu privire la problema mea; am dosarul depus la anrp din luna martie/2007cu decizie ,hotarire,dovada refugiului si ... (vezi toată discuția)
Anrp ContSters243801 ContSters243801 Am un dosar la anrp bucuresti in baza legi 10 pentru despagubiri pt o casa si teren am citit noul proiect pe care vrea statul sa l impuna,cu despagubiri pt 15 ... (vezi toată discuția)