avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... repartizarea aleatoare a dosarelor
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

repartizarea aleatoare a dosarelor

Buna seara,

Poate cineva sa-mi explice, va rog, cum se realizeaza repartizarea aleatoare a dosarelor catre completele de judecata? In ce consta acest mecanism?
Cel mai recent răspuns: tibimarin , utilizator 16:13, 24 Februarie 2013
Nu este un mecanism, ci un program IT din cadrul sistemului ECRIS.
Adica un calculator repartizeaza la intamplare dosarele, pe sectii, la completele respective, in conformitate cu art. 11 si 53 din Legea nr. 304/2004.
Ultima modificare: Duminică, 10 Februarie 2013
Marcel Mihalache, Avocat
Este posibil ca sa fie urmarita activitatea unor complete de judecata si o anumita cerere sa fie introdusa in sistem astfel incat sa prinda un anumit complet, care in acel moment "este mai eliberat de cauze"?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar partaj bunuri comune MaryMiha MaryMiha Am un dosar de partaj pe rol l a care fostul sot a facut apel. S au amanat o multime de termene i ar acum la ultimul termen s a amanat pentru citarea partilor ... (vezi toată discuția)
Programare sedinte judecata eugen82 eugen82 Am cautat in regulamentul CSM de functionare a instantelor si nu am gasit un raspuns la urmatoarea intrebare: cine si cand in cadrul instantei stabileste ... (vezi toată discuția)
Cand se face repartizarea aleatorie, in raport de data introducerii actiunii? aidu aidu dosarele se repartizeaza aleator in Ecris in ziua inregistrarii cererii de chemare in judecata?? Insa pe situl Tribunalului, desi dosarul a fost inregistrat ... (vezi toată discuția)