avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1003 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Viza SUA
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Viza SUA

Buna ziua.suntem 4 baieti care am platit taxa pt viza,doamna de la banca,ne-a scos la fiecare chitanta cu acelasi cod de referinta,dintre toti doar o singura persoana a reusit sa mearga la interviu pt viza,pt k se ia in considerare doar un cod de referinta(noi avandu-le totii la fel)acum dupa aproximativ 3 luni aflam ca ambasada nu ne mai da bani inapoi,si banca spune ca sa ni deie ambasada,ce putem face noi in situatia de fata,pt a ne recupera bani,sau pt a putea sa mergem la interviu.multumesc frumos.

Alte discuții în legătură

Viza sua angajat angajat Prietenul meu este american de origine si a venit in Romania pentru un timp. Daca ne casatorim aici si apoi dorim sa calatorim in SUA sa ne vizitam familia, eu ... (vezi toată discuția)
O problema complicata dilema poprire si executare lilyanne lilyanne Cunosc o familie disperata, sunt bunicii+parintii+1 copil mic de 2 anisori. Acum incearca sa isi ridice repede o cabana sa aiba unde locui. Problema lor este ... (vezi toată discuția)
Supralegalizare acte cetățean filipinez ssdaniel ssdaniel Bună ziua, Am rugămintea sa ma ajutati intr-o problema legata de supralegalizare. Prietena mea din Filipine urmează să călătorească în România ... (vezi toată discuția)