Buna ziua.Am si eu o intrebare la dumneavoastra.In 2008 am luat in credit de nevoi personale,am platit cateva rate dar pe urma magazinul inde lucram s-a inchis si am ramas timp de vreo 2 ani fara un loc de munca,ceea ce a dus la incapacitatea de a mai putea plati ratele.In 2010 am primit o instiintare de la CORPUL EXECUTORILOR BANCARI ai bancii respective ca mi-au pus proprire pe veniturile prezente sau viitoare,care se afla sau se vor incasa in orice conturi curente,si au dispus prin adrese de infiintare a propriri la un numar de 35 de banci.Intrbarea mea ,este pot acesti executori bancari sa faca aceste propriri?Mentionez ca nu am primit nici o hotarare judecatoreasca.Ce trebuie sa fac? Multumesc
Daca studiati contractul prin care ati beneficiat de credit veti constatata ca detine paragraf in care se precizeaza ca reprezinta titlu executoriu
Executorul cu scopul legitim de recuperare debit acumulata poate sa dispuna executarea silita asupra bunurilor dvs prezente si viitoare
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Executare silita
duman04
Am facut in 2007 un credit de nevoi personale de 5400.
In 2010 nu am mai platit rata lunara fapt pt care contractul a fost declarat exigibil si EXECUTORUL ... (vezi toată discuția)