avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Datorie la CASMB
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Datorie la CASMB

Buna ziua!
Am o adeverinta de venit de la Administratia Finantelor pe anul 2009( emisa pentru CASMB) si spre surpinderea mea am inregistrat un venit pentru care trebuie sa platesc pe langa suma propriu-zisa si amenda plus o dobanda.
Problema ar fi ca nu stiu exact cum sa se calculeaza ceea ce datorez in total.
Deasemenea pe hartie apar 2sume: venit impozabil 464lei si alta categorie unde scrie :impozit 74lei.
1) Care dintre cele 2 sume trebuie calculata(464 sau 74) ?
2) Deasemenea pe site(CASMB) nu am reusit sa gasesc cum se face ecuatia. Suma, o adun cu ce alte sume( (1) dobânzi de întârziere; (2) penalităţi de întârziere; (3) amenzi ş) pana in 2013?
3) " Dobânzile se calculează pentru fiecare zi de întârziere, începând cu ziua imediat următoare termenului de scadenţă" cand incepe acest termen de scadenta? anul urmator 2010 cumva sau mai devreme?
4) Daca am avut examenul de licenta in anul respectiv 2009 (facultatea terminata in 2008) se poate anula aceasta datorie daca prezint diploma?
Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Plati pentru salariati la intreprinderea individuala sammy44 sammy44 daca au fost inregistrate 2 contracte de munca la o intreprindere individuala si nu s-au platit contributiile, sunt 4 luni, se poate incepe de acum , din ... (vezi toată discuția)
Stingerea creantelor fiscale nobil nobil In 3 martie am primit o instiintare privind stingerea creantelor fiscale de la ANAF si ea face referinta la declaratiile depuse incepind cu data de ... (vezi toată discuția)
Coasigurat in sistemul public de sanatate handsu handsu Un tanar , care a implinit varsta de 18 ani , nu mai este elev si nici nu si-a gasit inca loc de munca , poate fi asigurat dupa parinti pana cand se va ... (vezi toată discuția)