avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 416 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale infiintare firma de contabilitate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

infiintare firma de contabilitate

Buna ziua
Am si eu o intrebare .Ca sa poti infiinta o firma de contabilitate trebuie sa fii membru ceccar?eu si o colega dorim sa infiintam o firma de contabilitate si in principal dorim sa punem codul caen 6920 - Activitati de contabilitate si audit financiar, consultanta in domeniul fiscal .Avem nevoie de ceccar pentru asta ?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: adinaelena , utilizator 11:23, 12 Februarie 2013
Da pentru ca nu poti exercita profesia de contabil autorizat sau expert contabil fara a fi membru CECCAR. Cititi O.G. 65 din 1994.
ok dar nu doresc infiintarea unei firme de expertiza sau audit ci doar de contabiliate ,mentionez ca amandoua suntem licentiate in contabiliate .
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare pfa cod caen 6920 virginicadoinaoprea virginicadoinaoprea Sunt economist de profesie si contabil sef de 21 de ani. Va rog sa-mi spuneti daca pot inregistra PFA pe codul CAEN 6920 fara sa am atestat de expert contabil ... (vezi toată discuția)
Servicii de contabilitate primara pe cod caen 6920 andoria andoria Buna ziua, Se poate folosi codul CAEN 6920 pentru a executa servicii de contabilitate primara, fara a fi membru CECCAR, in cadrul unui SRL? Este nevoie ... (vezi toată discuția)
Infiintare societate contabilitate lidiahuiban lidiahuiban PENTRU A INFIINTA O SOCIETATE CARE ARE COD CAEN 6920 - ACTIVITATI DE CONTABILITATE SI AUDIT, TREBUIE NEAPARAT SA FII MEMBRU CECCAR, SAU POTI INFIINTA O ASTFEL ... (vezi toată discuția)