avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Regularizare tva si rezultatul exercitiului la ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Regularizare tva si rezultatul exercitiului la intreprindere individuala

Buna ziua. Intrebarea mea este daca pentru un an incheiat deja la o intreprindere individuala si unde sunt facturi din alti ani 2009 primite in 2011, facturile sunt prinse in jurnale dar nu in decontul de tva (300). Este corect ca rezultatul exercitiului 2011 sa fie calculat tinand cont de aceste facturi chiar daca nu au fost prinse in decontul de tva? Este posibil sa se faca o regularizare in prezent pentru aceaste facturi care nu au fost prinse in decontul de tva din 2011?

Alte discuții în legătură

Regularizare tva cristina_71 cristina_71 Buna seara. Intrebarea mea este daca pot regulariza facturi in 2013 care au fost emise in 2009. Si as mai intreba daca trebuie modificat rezultatul ... (vezi toată discuția)
Am depus declaratia 302 dar era gresita Juliae02 Juliae02 1.Am depus declaratia 302 (privind TVA) iar a doua zi am observat ca uitasem ceva..ca urmare era gresit. In acelasi timp am pus si declaratia 394..ca uramare ... (vezi toată discuția)
Regularizari taxa colectata cristyna_i cristyna_i Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca la primul decont depus vreodata la o firma privind taxa pe valoare adaugata se face regularizaretaxa colectata. ... (vezi toată discuția)