cod1 a scris:
Buna cred ca am facut o greseala am trimis electronic decl.100 pe trimestrul 4 /2012 dar fara suma va intreb daca este o problema grava si cand trebuie sa transmit 101 ? tot in martie 2013?
mai am o micuta problema in urma decl 094 am trecut la micro si atunci luna ian 2013 o calculez la impozit pe profit si din lunafeb. la impozit pe venit? este bine sau nu ?
va multumesc !
Declaratia 100 pt trimestrul IV nu se putea genera pt obligatia "impozit profit" (declaratia dadea eroare in mometul alegerii respectivei obligatii), deci declaratia depusa nu are cum sa contina obligatia "impozit profit".
Declaratia 094 se intocmeste pentru mentinerea perioadei fiscale pt tva la trimestru, in nici un caz pt trecerea de la impozit pe profit la impozit pe venit micro. Aceasta trecere se face in baza declaratie 010 care trebuia depusa pina in 31.01.2013.
In primul rind va sfatuiesc sa verificati ce declaratii ati intocmit si sa cititi ce contin acestea. Apoi verificati vectorul fiscal pt a vedea ce obligatii fiscale aveti de declarat.
Numai apoi veti sti ce aveti de facut in continuare.