avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1051 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Acte somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Acte somaj

Buna ziua!

Ma puteti ajuta si pe mine cu informatiile necesare in ceea ce priveste actele de somaj?

Ce anume imi trebuie emis de la compania de unde am lucrat?
Ce acte suplimentare imi trebuiesc?

In asteptarea unui raspuns, va multumesc!

A.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:56, 12 Februarie 2013
danacj a scris:

Decizia de incetare CIM sa fie cu nr. de inregistrare din REVISAL.

REVISAl-ul nu da numere de inregistrare ... decizia de incetare i se da numar de catre angajator si apoi se completeaza in revisal ...
Deja le-am spus ca imi trebuie pe decizie nr din Revisal, daca nu imi va putea da, atunci o sa le zic sa imi dea nr intren, iar ulterior sa fie introdusa decizia in Revisal.

Multumesc
REVISAL = registrul genereal de evidenta al salariatilor .. orice decizie emisa de catre angajator va trebui sa aiba un numar intern .... programul REVISAL nu genereaza numere de inregistrare ..

Decizia de incetare a c.i.m. inainte de a fi completata si transmisa in REVISAL va trebui sa aiba numar de inregistrare ... dupa transmiterea REVISAl-ului se genereaza un cod de incarcare si numar de inregistrare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documente somaj CARPAHONTU CARPAHONTU Ce acte imi trebuie pentru dosarul de somaj (vezi toată discuția)
Documente necesare pentru somaj eu1983 eu1983 Buna ziua , Va rog sa ma ajutati cu cateva raspunsuri : - exista vreo perioada limita pentru depunerea dosarului de somaj de la data incentarii cim ? - ... (vezi toată discuția)
Dosarul pentru ajutorul de somaj eionela eionela Buna ziua Va rog sa-mi spuneti ce acte trebuie sa contina dosarul pentru ajutorul de somaj. (vezi toată discuția)