avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1331 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... cartea de identitate a masinii
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

cartea de identitate a masinii

va rog mult sa mi spuneti daca stie cineva ce taxa este pentru schimbarea cartii de identitate a masinii?am declarat o nula la monitorul oficial si am inteles ca acum trebuie sa merg la RAR cu ce am primit si trebuie sa achit o taxa?stie cineva cat este?eu am un [EDITAT - incalca pct.2.8 din Regulament.] din 1995
Ultima modificare: Miercuri, 13 Februarie 2013
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal

Alte discuții în legătură

Rar-ul la o masina din 2000 inutu inutu am efectuat rar-ul la o masina din 2000 si mi-a iesit euro 2,taxa fiind prea mare aproprindu-se de valoarea masini .As putea avea castig de cauza daca as da ... (vezi toată discuția)
Contract v-c clauze suplimentare- rog solutii roby2013 roby2013 Doresc sa achizitionez un imobil si am inteles ca nu se poate face contractul de V-C doar pe numele unuia dintre soti prin notariat (eu am fost asociat intr-o ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru 2013 nikydumitrescu nikydumitrescu Buna seara Va deranjez si eu cu o problema legata de aceasta taxa de timbru... Sunt posesorul unui autoturism fabricat in 2006 si inmatriculat in septembrie ... (vezi toată discuția)