am o intreprindere individuala si din martie 2012 m-am angajat.Am avut cu casa de pensii un contract incheiat in 2008,sa platesc pensia la venitul de 10 ron pe an.Acum mi-a venit de la fisc ca am de platit 5500 ron pe 2011,pentru pensie.Am fost la pensii si mi-au spus ca pe 2011 mi s-a calculat pensia la venitul brut din declaratia 200,pe care au primit-o de la fisc,dar pe mine nu m-a anuntat nimeni.Cum se calculeaza pensia ,pentru ca eu din venitul brut declarat de 18000,am scazut chiria 12000 , facturile si am ramas cu un venit net de 4800 lei.
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.