avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general declaratie 392A
Discuție deschisă în Contabilitate în general

declaratie 392A

Referitor la completarea declaratiei 392A ma intereseaza urmatorul lucru: In cifra de afaceri ar trebui incluse si livrarile intracomunitare?
Mentionez ca in anul 2012 am avut un venit in valoare de 3000 lei provenit din prestarea unui serviciu intracomunitar si ca acesta se reflecta in jurnalul de vanzari la pozitita: alte lucrari scutite cu drept de deducere.

Alte discuții în legătură

Declaratia 392 misaaa misaaa am nevoie de o lamurire si anume: - sunt P.F.A. la norma de venit, neplatitor de TVA in Romania(am cod fiscal fara RO) - inregistrat in R.O.I., inregistrat ... (vezi toată discuția)
Declaratia 392 ec_michell ec_michell Buna ziua, Daca o societate platitoare de TVA care are o cifra de afaceri compusa din operatiuni taxabile cu 19 % si operatiuni scutite cu drept de deducere ... (vezi toată discuția)
Lamuriri declaratia 392 gabrielnicu15 gabrielnicu15 Referitor la decl. 392, dc in cifra de afaceri nu se include vanzarea de active, care este in jurnalul de vanzari, la sectiunea livrari se include aceasta ... (vezi toată discuția)