avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... acces auto
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

acces auto

buna ziua, am o problema in legatura cu accesul in curte dinspre un pasaj.
Primaria a amplasat indicatoare cu accesul interzis, acord avand doar persoanele autorizate (autovehiculelel institutiei - parchetului). Mentionez ca in curte eu detin un garaj, iar politia ne amendeaza daca intram prin pasaj, eu alt acces la garaj neavand. Ce se face in acest caz, deoarece cei de la primarie au spus ca daca eu nu detin un autoturism nu pot primi autorizatie de acces. Fratele meu este si el proprietar* locuieste la alta adresa, dar foloseste garajul. nici in cazul lui nu se poate face nimic ca cica nu are adresa acolo.
Va rog sa ma lamuriti in acest sens

Alte discuții în legătură

Restrictionare acces strada infundata Tello Tello Buna ziua, Vin la dumneavoastra cu urmatoarea problema: Deoarece locuinta mea se afla pe o strada cu o latime de 3m si lungime de ca. 100m am solicitat si ... (vezi toată discuția)
Cum degajez legal intrarea garajului …. pvstefanes pvstefanes Detin un loc de parcare intr-un garaj cu mai multe locuri. Foarte des gasim intrarea blocata de diverse masini, majoritatea fara nici o indicatie de la ... (vezi toată discuția)
Info legislatie cale de accces garaj smiler8 smiler8 Buna ziua, doresc sa aflu urmatoarele informatii: Detin un garaj cu CF, act de proprietare intr-o zona cu mai multe garaje, Garajul fiind pozitionat ... (vezi toată discuția)