avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cum degajez legal intrarea garajului ….
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cum degajez legal intrarea garajului ….

Detin un loc de parcare intr-un garaj cu mai multe locuri. Foarte des gasim intrarea blocata de diverse masini, majoritatea fara nici o indicatie de la detinator. Uneori ramane asa zile intregi. Politia se declara neputincioasa deoarece ridicarea autoturismelor este interzisa de o hotarare ICCJ. Este indreptatita o plangere penala impotriva faptasilor in acest caz? O simpla amenda nu ne incalzeste daca noi suntem lipsiti de dreptul de a ne folosi proprietatea. Ce putem face in cazuri extreme, cum ar fi incendiu, urgenta medicala, etc. cand masinile nu pot fi scoase din garaj din cauza acestor nesimtiti.
Multumesc pentru ajutor.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:19, 20 Decembrie 2015
Este dificil de lucrat cu persoanele care nu respecta dispozitiile in vigoare
Conditionat de situati concreta a caii dv de acces,analizati si optiunea de a va adresa serviciului specializat din primarie si de la nivelul SPR,in vederea instalarii unui indicator Stationarea interzisa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua , am citit si tot citit si nu inteleg ...detin un garaj ... GEORGETA25 GEORGETA25 Buna ziua , am citit si tot citit si nu inteleg ...detin un garaj in chirie de la primarie ptr care imi platesc taxele , respectiv impozitul . De foarte multe ... (vezi toată discuția)
Solutie impotriva blocarii accesului la garaj Jamal Jamal Buna ziua, De ani de zile ma confrunt saptamanal cu aceasta problema, gasesc masini parcate in poarta garajului si sunt nevoit sa astept (in unele cazuri si ... (vezi toată discuția)
Parcare de resedinta (la bloc) - cui ma adresez cand locul este ocupat abuziv sau masina e blocata in parcare? babirusa babirusa daca ai contract cu adp pentru un loc de pacare, este platit la timp si de multe ori gasesti locul de parcare ocupat de alta masina cum procedezi? este vreo ... (vezi toată discuția)