avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale impozit auto 2013 pt Skoda fabia 1200 htp
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

impozit auto 2013 pt Skoda fabia 1200 htp

Care este impozitul pe un autotorism Skoda Fabia 1200 htp ,anul fabricatiei 2003 ?Dupa ce riteri se calculeaza?:">
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 21:27, 13 Februarie 2013
despre ce impozit va interesati ?
Daca va referiti la taxa de poluare, gasiti aici calculatorul :
[ link extern ]

Daca va referiti la impozitul auto datorat autoritatii publice locale - impozitul se calculeaza in functie de capacitatea cilindrica, conform codului fiscal, art 263, alin 2 :
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inpozit auto primarie ContSters119625 ContSters119625 am un autoturism 2664cm.,inpozitul local in ultimii ani a ajuns la suma de 2000 lei, e cumparat cu bani munciti in strainatate,neavind nici un venit momentan ... (vezi toată discuția)
Impozit auto - proces discriminare? octaviancu octaviancu Buna ziua, Se poate intenta un proces de discriminare avand in vedere faptul ca impozitul auto nu se calculeaza dupa aceeasi formula pentru toti cetatenii ... (vezi toată discuția)
Taxa auto-vw polo 999 cm3,euro 2,an 1996, descartees20 descartees20 Am cumparat in luna noimenbrie un wv polo din germania,si as dori sa-l inscriu in 2012, daca pana acum stiam ca voi plati in juru sumei de 350 ,acum nu stiu ... (vezi toată discuția)