avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită intoarcere executare
Discuție deschisă în Executare silită

intoarcere executare

daca in urma unei hotariri jud.definitive si irvocab. in care o institutie a statului (avas) a fost obligata a despagubi investitorii fni,iar aceasta instit. nici nu s-a sinchisit a da atentie acelei hot. fapt ce a dus la executarea silita,Insa de doi ani avas, a purtat prin procese pe cei bagubiti,avind ajutorul instantei de judecata ,si care in final a obligat a returna banii cit si inflatia pentru acestia pina la zi,. Instantele de jud. au dat dreptate Avas care nu a dat nici o importanta hotaririi judec. Intrebarea mea este ce se mai poate imputa fiicei mele, care a primit banii ce i se cuveneau in urma acele hotariri, insa numai prin executare silita. ,si acum cind i se cere returnarea sumei+ inflatia, ea fiica mea are de exact 2 ani,cetatenie straina, neavind in tara nimic . ce i se mai poate intimpla daca nu mai are nici dece sa returneze suma executata care de fapt era a ei cistigataMen dupa ani de procese..Mentionez ca hotarirea prin care a fost obligat AVAS la despagubire,nu este desfiintata ,iar instanta judec. in loc sa dea veridict de indreptare a greselii executorului(de acest fapt s-a legat Avas- incuviintare luata dela o alta judec. decit ceea de care tinea tertul poprit)o executa pe fiica mea care nu are nici o vina. ce mai poate sa i se impute. in situatia expusa mai sus?

Alte discuții în legătură

Intoarcere executare silita Sandu_Pavel Sandu_Pavel In urma unei hotariri jud.definitive si irevocab. in care o institutie a statului (avas) a fost obligata a despagubi investitorii fni, iar aceasta instit. nici ... (vezi toată discuția)
Executare silita monatedys monatedys permiteti-mi sa fac o intrebare referitoare la o exec.silita asupra unui titlu exec.definitiv si irevocabil,dar care nu s-a pus in aplicare de catre AVAS ... (vezi toată discuția)
Intoarcere executare silita simona simona  simona simona Buna ziua! Asi dori sa stiu ,daca cineva ma poate ajuta, ce se intimpla in cazul in care este admisa intoarcerea executari silitei,iar piritul este plecat de ... (vezi toată discuția)