avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită intoarcere executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

intoarcere executare silita

Buna ziua! Asi dori sa stiu ,daca cineva ma poate ajuta, ce se intimpla in cazul in care este admisa intoarcerea executari silitei,iar piritul este plecat de mult timp in Spania si nu i se cunoaste adresa,in Romania neavind nici un bun si nici macar carte de identitate romaneasca. .Cum poate fi executata hotarirea instantei romanesti?Va multumesc.

Cel mai recent răspuns: simona simona , utilizator 12:38, 24 Iunie 2014
In ce a constat executarea silita si ce a dispus instanta cu privire la intoarcerea executarii ?
executarea s-a facut in procesul cu FNI cistigat de investitori Executorul a luat incuviintarea dela o instanta necompetenta terit..Instanta a admis cererea institutiei statului care a fost obligata sa despagubeasca investitorii, si nu a facut-o benevol,obigind a apela la executare.Acum a solicitat intoarcerea exec. si revenirea la forma initiala,instanta i-a admis intoarcerea executarii + plata ratei inflatiei+ comisionul incasat de executor.acesta fiind absolvit de orice culpa ca fiind parte pasiva in proces..Insa banii creditorului ramin pierduti ? Acestai-a cistigat in instanta prin hotarire definitiva si irevocabila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intoarcere executare simona simona  simona simona asi dori sa stiu daca in cazul unei instirutii de stat,care nu a respectat o hotarire judec. in urma careia urma sa restituie benevol o creanta,si din rea ... (vezi toată discuția)
Pot chema în judecatã o instanþã? simona simona  simona simona unde si daca pot,chema in judecata o instanta de judecata ,care nu face dreptate.si nu tine cont de o Hotarire judec. definitiva si irevocabila .voi expune ... (vezi toată discuția)
Un recurs respins. monatedys monatedys buna ziua. nu stiu ce cale sa urmez in cazul unui recurs respins si in care cauza nu am nici o vina,vina fiind a executorului judecatoresc care nu a luat ... (vezi toată discuția)