Buna ziua! Asi dori sa stiu ,daca cineva ma poate ajuta, ce se intimpla in cazul in care este admisa intoarcerea executari silitei,iar piritul este plecat de mult timp in Spania si nu i se cunoaste adresa,in Romania neavind nici un bun si nici macar carte de identitate romaneasca. .Cum poate fi executata hotarirea instantei romanesti?Va multumesc.
executarea s-a facut in procesul cu FNI cistigat de investitori Executorul a luat incuviintarea dela o instanta necompetenta terit..Instanta a admis cererea institutiei statului care a fost obligata sa despagubeasca investitorii, si nu a facut-o benevol,obigind a apela la executare.Acum a solicitat intoarcerea exec. si revenirea la forma initiala,instanta i-a admis intoarcerea executarii + plata ratei inflatiei+ comisionul incasat de executor.acesta fiind absolvit de orice culpa ca fiind parte pasiva in proces..Insa banii creditorului ramin pierduti ? Acestai-a cistigat in instanta prin hotarire definitiva si irevocabila.
Un recurs respins.
monatedys
buna ziua. nu stiu ce cale sa urmez in cazul unui recurs respins si in care cauza nu am nici o vina,vina fiind a executorului judecatoresc care nu a luat ... (vezi toată discuția)