avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită un recurs respins.
Discuție deschisă în Executare silită

un recurs respins.

buna ziua. nu stiu ce cale sa urmez in cazul unui recurs respins si in care cauza nu am nici o vina,vina fiind a executorului judecatoresc care nu a luat incuviintare pentru executarea solicitata de catre mine, dela inspanta cmpetenta. In acest caz vinovata am fost gasita eu. Inteleg ca recursul nu se mai poate ataca,dar trebuie sa existe o alta cale in care eu sa-mi arat nevinovatia. Va rog indrumati-ma unde ar trebui sa ma adresez. Eu nu cred ca a disparut dreptatea in Romania.Va multumesc.


explicatia este urmatoarea: Avas a fost somat sa despagubeasca investitorii FNI inca si 2007 prin titlul executoriu definitiv si irevocabil-dupa 7 ani de procese.Am asteptat ca benevol acesta sa se achite de creanta catre mine. Cum nu s-a inpimplat acest lucru,am apelat la un executor judec. care a rezolvat executarea in 2010 aprilie,dar a luat incuviintarea dela judec.sect.1 iar tertul poprit isia are sediul in sect 2.Asa ca Avas a contestat executarea si instanta i-a dat cistig ,vinovata facindu-ma pe mine.Nu eu am gresit ci executorul. Recursul intentat de mine a fost respins iar acum nu stiu unde sa-mi gasesc dreptatea.Ma tem ca AVAS ar avea tupeul sa ceara restituirea banilor mei cu toate ca titlul executoriu nu este desfiintat. Ce pot sa fac sa ma apar. Cel mult sa repare gresala cine a facut-o. Multumesc
NU trebuie decat sa solicitati prin intermediul unui executor judecatoresc incuviintarea executarii silite la instanta competenta. Inteleg ca nu au trecut 3 ani ca sa fie presris dreptul de cere executarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

acte executare silita anulate monatedys monatedys in urma unei hot. definitive si irevocabile, s-a apelat la executorul jud. care a intocmit actele de executare. insa a solicitat Incuviintarea ptr. exec. ... (vezi toată discuția)
Intoarcere executare simona simona  simona simona asi dori sa stiu daca in cazul unei instirutii de stat,care nu a respectat o hotarire judec. in urma careia urma sa restituie benevol o creanta,si din rea ... (vezi toată discuția)
Executare silita monatedys monatedys permiteti-mi sa fac o intrebare referitoare la o exec.silita asupra unui titlu exec.definitiv si irevocabil,dar care nu s-a pus in aplicare de catre AVAS ... (vezi toată discuția)