unde si daca pot,chema in judecata o instanta de judecata ,care nu face dreptate.si nu tine cont de o Hotarire judec. definitiva si irevocabila .voi expune si situatia.avem cistigat un proces cuFNI-ul care a fost judecat timp de 7 ani si in urma caruia,s-a dat cistig de cauza investitorilor ,iar prin Hotarire definitiva si irevocabilla stabilita de Trib.Buc. Avas trebuia sa despagubeasca investit. benevol si cum nu a facut-o ,investitorii au fost nevoiti sa-l execute silit. Avas nu s-a lasat si a deschis la rindul lui o serie de procese intermninabile in care solicita returnarea sumelor executate silit , invocind diverse chichite ,iar culmea este ca exista anumite greseli facute de catre executor in obtinerea banilor(incuviintare dela o instanta necompetenta terit.) acest fapt ar trebui sa fie remediat prin aceste procese intentate de avas ,iar Instantele Judec. chiar sa sanctioneze neluatea in considerare a Titlului executoriu definitiv si irevocabil si sa dicteze indreptarea greselii si nu sa-i admita Avas-ului aceste procese.Mentionez ca unele instante asa au facut cu aceleasi cauze.iar altele au admis procesele de returnare a executarii + rata inflatiei. Acum eu consider ca este o judecata nedreapta prin admiterea acestor procese de returnare a execut.desi Hotarirea ce reprezinta titlul executoriu este definitiva si irevocab. si nu s-a desfiintat.Asa ca doresc sa dau in judecata chiar aceea instanta care nu a analizat corect actiunea Avas.insa nu stiu unde sa-mi indrept plingerea.Multumesc pentru rabdarea de a-mi citi mesajul.
:) Cealaltă parte în proces (cea cu interese potrivnice dvs.) este mulţumita de soluţiile din dosare pentru că a câştigat. Este bine să încercaţi să vă obişnuiţi să priviţi un litigiu aşa: absolut întotdeauna există o parte care pierde şi o parte care câştigă. Teoretic, câştigă partea care "acuză" sau care se apără cel mai bine, nu partea care spune "eu am dreptate".
Nu puteţi să daţi în judecată o instanţă pentru soluţiile pe care le pronunţă în dosare. Puteţi să atacaţi hotărârile judecătoreşti, dacă aveţi motive şi dacă hotărârile pot fi atacate. Puteţi să faceţi sesizări la C.S.M. împotriva judecătorilor, dacă există unul din motivele care poate atrage răspunderea disciplinară a acestora. Motivele sunt reglementate în Legea nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor şi procurorilor.
Un recurs respins.
monatedys
buna ziua. nu stiu ce cale sa urmez in cazul unui recurs respins si in care cauza nu am nici o vina,vina fiind a executorului judecatoresc care nu a luat ... (vezi toată discuția)