avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1025 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită cum trebuie sa procedez?
Discuție deschisă în Executare silită

cum trebuie sa procedez?

am facut o rata la un casetofon auto. am platit ratele o perioada, apoi din cauza pierderii locului de munca nu am mai putut plati. am primit mai multe telefonae de la o firma de recuperari creante, le-am explicat ca nu pot plati suma respectiva, in schimb azi am primit un mesaj(sms) care spune cam asa :"Dosarul va fi transmis unui executor judecatoresc. Aveti la dispozitie 48h pt a achita debitul restant de (suma respectiva) aferent cardului emis de .....cum sa procedez? as fi de acord sa platesc aceasta suma in rate.
Cel mai recent răspuns: clautugui , utilizator 11:52, 14 Februarie 2013
sunatii pe cei de la firma de recuperari si ajungeti la o intelegere cu ei.
banuiesc ca nu este vorba de o suma foarte mare.
mai mult daca sunteti de acord sa platiti ce datorati puteti negocia sa va scada un anumit procent din datorie.
eu am sunat pentru cineva, le-am spus ca in respectiva zi vreau sa platesc si mi-au facut o reducere destul de mare (parca 25 % din suma de platit)
[ folositi butonul -raspunde, multumesc]

Cereti un extras pentru a verifica ce sume aveti si cum v-au fost sumele imputate, dupa aceea solicitati un angajament de plata si achitati o suma cu titlu de avans. Nu cred ca va refuza IFNul :)
Ultima modificare: Joi, 14 Februarie 2013
gi-jane2, moderator
Incercati sa va intelegeti cu ei la o modalitate de plata convenabila pt ambele parti. Daca ajungeti in executare se aduna cheltuielile de executare si onorariul exeutorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema credit vladp33 vladp33 in 2007 am semnat un credit pentru un card RALFI IFN SA. contractul imi permite sa rambursez doar minimul de plata 2.2% din datorie cu o dobanda de 1.1% lunar. ... (vezi toată discuția)
Negociere cu firma de recuperare - merita ??? ko_ny ko_ny Pe scurt , situatia sta cam asa: credit de nevoi personale contractat in 2008, platit 2 ani la zi, in 2010 am intrat in imposibilitate de plata.Orice negocire ... (vezi toată discuția)
Poprire asupra salariului pentru datorie card de cumparaturi letyerno letyerno Buna ziua , in urma cu 5-6 ani am primit in posta un card de cumparaturi fiind clienta fidela a unui magazin de electrocasnice.... am utilizat cardul,si am ... (vezi toată discuția)