avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie invaliditate.
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie invaliditate.

Buna seara!Adeverintele cu sporurile-de vechime,de zgomot,de noapte,toxicitate etc...se iau in calculul la stabilirea pensiei de invaliditate sau doar la pensia de limita de varsta.Unde pot gasi aceasta reglementare.Si unde se poate gasi modul de calcul al viitoare pensi. Va multumesc,si o seara buna!!!
Cel mai recent răspuns: ContSters98997 , utilizator 14:20, 14 Februarie 2013
Acestea se iau in calcul la stabilirea pensiei pentru limita de varsta. Pentru efectuarea calcul in ceea ce priveste stabilirea viitoarei pensii, adresati-va casei se asigurari sociale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensii sika sika Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti de unde se ia valoarea castigului brut folosita la calculul punctajului lunar, intrucat aceasta este diferita de valoarea ... (vezi toată discuția)
Neconcordanta intre carnetul de munca si fluturasi. dumitruzaharia dumitruzaharia Buna seara! Din anul 1997 si pana in prezent am pastrat toti FLUTURASII. In urma verificarii acestora cu datele inscrise in CARNETUL DE MUNCA sunt diferente ... (vezi toată discuția)
Adeverinta cu salariul brut melaniavasilescu melaniavasilescu Buna ziua,Intentioneaz sa ma prezint la Casa de pensii din Prahova pentru a depune dosarul de pensionare la limita de varsta, avand si grupele de munca. Nu am ... (vezi toată discuția)