avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... PENSII PT MUNCA IN CONDITII DEOSEBITE
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

PENSII PT MUNCA IN CONDITII DEOSEBITE

Incepand cu ce data se preconizeaza a se majora punctul de pensie pentru pensionarii care au lucrat in conditii deosebite?
Cel mai recent răspuns: ioangaspar , utilizator 12:02, 17 Februarie 2013

Incapand cu 01/01/2013 se va acorda punctajul suplimentar aferent perioadelor lucrate in conditii deosebite de munca dupa 1 aprilie 2001.

Nu se majoreaza punctul.Se acorda un punctaj suplimentar de 25% pentru cei care si-au deschis drepturile in perioada 09/12/2008 la 31/12 2010 .

V-am raspuns si aici:

www.avocatnet.ro/content/for...
Nu am primit nimic la pensia de pe luna fedruarie inafara de indexarea de 4%.
Asa s-a promis.

Ati lucrat in conditii deosebite dupa 01/04/2001 ?
In ce luna si an v-ati deschis drepturile la pensie ?
A primit cineva in februarie majorarea pt. conditii deosebite? S-a acordat cumva retroactiv, de la deschiderea drepturilor de pensie sau numai pt. ianuarie?
Eu nu am primit nimic doar cei 4%,a primit cineva ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalculare pensii voicudamian voicudamian Am inteles dintr-o emisiune la TV ca toate pensiile din perioada 2011 - 2013 vor fi recalculate Intrebare : Avand in vedere ca eu am primit decizia de pensie ... (vezi toată discuția)
Activitate in conditii speciale - punctajul se majoreaza cu 50%? Carp Mircea Carp Mircea Cei care au lucrat in conditii speciale si si-au deschis dreptul la pensie in intervalele 01/04/2001 la 02/11/2008,apoi in intervalul 09/12/2008 la 31/12/2010 ... (vezi toată discuția)
Pensii pt munca in conditii deosebite ioangaspar ioangaspar Se majoreaza punctul de pensie din 2013 pentru pensionarii care au lucrat in conditii deosebite?Daca se majoreaza pentru care pensionari,care au iesit la ... (vezi toată discuția)