avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Declarare achizitii intracomunitare
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Declarare achizitii intracomunitare

Ce implicatii si sanctiuni exista din punct de vedere TVA: declarativ si al sumelor de plata, daca la o achizitie intracomunitara nu s-a folosit cursul de schimb corect (s-a folosit cursul din data facturii, nu cel din ziua anterioara)? Pot aparea sume suplimentare de plata din moment ce se face taxare inversa: 4426 - 4427 cu aceeasi suma, sau se pot da amenzi pentru nedeclarare corecta?
Cel mai recent răspuns: Dimintei Irina Bucuresti , Contabil 08:54, 14 Februarie 2013

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare facturi din italia mihaelamoraru65 mihaelamoraru65 este corecta inregistrarea : 371=401/ val din factura la cursul din data emiterii 4426=4427 valoarea de mai sus *24% ?? si apoi fac OP pt acest TVA 4426 ... (vezi toată discuția)
Achizitie intracomunitara Silvia Dumitru Silvia Dumitru Suntem o firma platitoare de TVA, ne-am incris in registrul operatorilor intracomunitari dupa care am achizitionat un soft (tehnica de calcul) de la o firma ... (vezi toată discuția)
Tva intracomunitar mari.a mari.a Un furnizor de piese de schimb din Spania imi factureaza cu tva 20%, daca furnizorul are un cod valid de tva, am voie sa-mi deduc tva-ul? Multumesc, mari.a (vezi toată discuția)