avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Probleme cu câinii vecinului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Probleme cu câinii vecinului

Am un vecin cu circa 15 caini si nu am liniste nici ziua nici noaptea , unde pot sa apelez sami recapat liniste / Pana acum am apelat la postul de politie si la protectia animalilor este usor sami fac dreptate singur
Cel mai recent răspuns: Bogdan Marinescu , Avocat 12:16, 14 Februarie 2013
Nu va puteţi face singur dreptate, formulat-o plângere la politie şi faceţi sesizare şi la dsv, posibil sa genereze şi surse infecţioase acesthobby...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urlete, lătrături și altele asemenea noaptea: unde aș putea să mă adresez pentru un câine care deranjează în bloc? Onshop Onshop Buna ziua, Unde as putea sa ma adresez pentru un caine care deranjeaza in bloc? Urlete noaptea, latraturi noaptea si altele asemenea. Am incercat cu vorba ... (vezi toată discuția)
Latratul cainelui (pe timpul zilei) vizcatalin vizcatalin Buna ziua. Am un caine ce are varsta de 3 luni jumatate. Il am deja de o luna si un pic. Cainele incepe sa latre doar cand este lasat singur acasa, pe ... (vezi toată discuția)
Sunt terorizată de cei 8-10 câini din curtea vecină. ce soluții am ca să-mi recapăt viața? Kaela Kaela Buna ziua! Ce solutii am impotriva vecinei care ca infiintat un adapost de 8-10 caini in curtea alaturata si care imi ruineaza sanatatea prin lipsa linistei si ... (vezi toată discuția)