avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 839 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Negatie de la CNSAS
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Negatie de la CNSAS

Deoarece am lucrat ca stagiar la Centrul Teritorial de Calcul, unitate cu regim sub incidenta Decretului 400, am fost obligat, ca toti colegii mei, sa semnez un angajament la Securitate.
Am dat cateva extemporale nevinovate, dupa care m-au lasat in pace.
In 2011 mi-am cerut dosarul de la CNSAS si am constatat ca are vreo 19 pagini dar care nu m-au edificat despre statutul meu, ceea ce scrie acolo este total inofensiv.
Deoarece doresc sa acced la o functie publica vreau sa stiu cum pot obtine de la CNSAS o negatie prin care sa mi se comunice ca nu am colaborat cu Securitatea in sensul Legii 293/2008.
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 18:06, 16 Februarie 2013
Din moment ce aveti un angajament semnat si parafat cu securitatea, cum sa va dea cineva o negatie? La cei pe care i-ati mentionat in asa zisele ,,extemporale nevinovate,, ale dvs., nu va ganditi?Asta e! va asumati responsabilitatea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stagiatura... bat-o vina! voxiselle voxiselle Stie cineva care este data pana la care poate fi depus contractul de colaborare ca avocat stagiar, la baroul Buc.? Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Cabinet de avocat caut absolvenÞi de drept pentru colaborare JOB - Cabinet de AVOCAT JOB - Cabinet de AVOCAT [b]CABINET de AVOCAT caut ABSOLVENŢI de DREPT pentru COLABORARE, inclusiv INDRUMARE pe perioada STAGIATURII [/b] [i]Colaborarea se doreşte ca fiind un ... (vezi toată discuția)
Malware / keylogger frauda Geloo85 Geloo85 Povestea sună cam așa: Am aplicat pentru un job de programator pe olx in alt oras decat cel în care locuiesc si m am mutat intr un apartament închiriat de ... (vezi toată discuția)