avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 aprobare orar de functionare restaurant
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

aprobare orar de functionare restaurant

as vrea sa stiu daca exista o lege care reglementeaza orarul de functionare al unui restaurant, sau este necesara aprobarea lui de catre consiliul local. totodata, alegand codul CAEN 5610 pot organiza discoteci sau alte petreceri gen carnavaluri, serbarea martisorului, etc. va multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Coduuri caen si orar de functionare deiuta deiuta vreau sa deschid un SRL-D, alegand codul CAEn 5610. as vrea sa stiu daca exista o lege care reglementeaza orarul de functionare al unui restaurant, sau este ... (vezi toată discuția)
Inchiriere spatiu comercial trecut in cf ca si alimentatie publica-bar enoon enoon Inchiriere spatiu comercial trecut in CF ca si ALIMENTATIE PUBLICA-BAR catre firma cu domeniul de activitate CAEN 5610 - Restaurante: este nevoie de acordul ... (vezi toată discuția)
Cod caen 5610 Serhio91 Serhio91 Salut! Am o intrebare, pentru o ceainarie este suficient codul caen 5610, daca in local o sa se serveasca atat bauturi nealcoolice, cat si cele alcoolice? ... (vezi toată discuția)