avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... act aditional
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

act aditional

pot trimite act aditional sau notificare cu includerea unor noi conditii de plata unei firme cu care colaborez?
adica sa le trimit "de azi data de x serviciul va fi platit in x zile in caz de intarziere se percep penalizari de x lei"
doar ii notific si atat, notificarea intra in vigoare? indiferent daca ei sunt deacord sau nu?
Ultima modificare: Vineri, 15 Februarie 2013
seleteanu, utilizator
Cel mai recent răspuns: carmenalinamihai , utilizator 14:59, 1 Martie 2013
Daca in contractul incheiat intre dumneavoastra si client sunt prevazute clauze cu privire la plata si efectuarea ei, orice schimbare a acestora se face numai printr-un act aditional care va fi acceptat si semnat de client. Nu puteti schimba unilateral clauzele contractuale.
inteleg. dar daca am inclus in contract ceva de genu "prestatorul isi rezerva dreptul de a modifica pretul serviciilor fara o notificare (sau cu o notificare) in prealabil" asta schimba ceva?
Este o clauza pe care beneficiarul si-a asumat-o prin acceptarea ei in cuprinsul contractului si ca atare prestatorul poate modifica pretul serviciilor.
~ Conținut șters la cerere ~
buna ziua,
ma poate ajuta si pe mine cineva cu o nelamurire?
am incheiat un contract de vanzare cumparare cu o firma in 2010, in acel contract se mentioneaza ca nu sunt casatorita.Azi, 1 martie 2013, am incheiat un act aditional la contract in care nu se face referire la starea civila., b]Starea civila nu s-a schimbat din 2010,insa vroiam sa intreb daca exista inconveniene in sensul acesta , se poate respinge cererea de inscriere a actului aditional in CF,etc, sau
Ultima modificare: Vineri, 1 Martie 2013
carmenalinamihai, utilizator

Alte discuții în legătură

Reziliere contract prestari servicii clientX clientX Buna ziua! As dori sa ma ajutati in privinta renuntarii la un contract incheiat intre 2 parti, care e neactualizat de 5 ani. Care e metoda de reziliere? ... (vezi toată discuția)
Modificare unilaterala tarife in contract prestari servicii ContSters91171 ContSters91171 Buna ziua, Avem un client persoana juridica catre care prestam servicii telecom. Am convenit la ofertare ca tarifele (exemplu tarif / minut voce etc.) se ... (vezi toată discuția)
Contract furnizor soso35 soso35 Buna ziua Vin cu o problema pe care sunt sigur ca multi o au si anume contractul de televiziune cu U. Sunt client U. de aproape 10 ani iar in data de ... (vezi toată discuția)