avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 355 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general decl 392
Discuție deschisă în Contabilitate în general

decl 392

si asociatiile, fundatiile trebuie sa depuna decl 392?
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 22:00, 15 Februarie 2013
Formularul se depune de catre persoanele impozabile inregistrate si neinregistrate in scopuri de TVA si a caror cifra de afaceri este inferioara plafonului de 220.000,00 lei.
Da si ong-urile. Daca nu aveti activitate economica o depuneti pe zero. La fel si cu 101.
o asociatie are doar venituri din donatii, nu are cifra de afaceri. mai am un alt ong, o obste, care si el e neplatitor de impozit pe profit. tb sa fac 101 chiar daca nu au profit si nu sunt platitoare de impozit pe profit?
Ultima modificare: Vineri, 15 Februarie 2013
lungus, utilizator
Declaratia 101 o depuneti doar daca aveti si activitati de natura economica.
george_neagu a scris:

Da si ong-urile. Daca nu aveti activitate economica o depuneti pe zero. La fel si cu 101.

Cred ca aici va inselati. Asociatiile non profit nu depun nici D392, nici D101, daca nu desfasoara activitati economice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii pentru asociatii nonprofit florymic florymic o asociatie sportiva non profit,care functioneaza doar pe baza de sponsorizari,pe 2013 a avut doar cateva achizitii(transport,echipament,chirii),dar fara alte ... (vezi toată discuția)
Situatii financiare anuale 2014 puicuta puicuta Va rog sa ma ajutati in legatura cu situatiile financiare anuale ce trebuie sa fie depuse de o Asociatie Casa de Ajutor reciproc a Pensionarilor. Mentionez ... (vezi toată discuția)
In cazul unei asociatii non profit/fundatii.... jewelled jewelled ..... ce Formulare si ce datorii am la bugetul statului in 2014? Am un colaborator cu contract prestari servicii, nu avem profit, strangem fonduri pentru ... (vezi toată discuția)