avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere SNG 2013
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere SNG 2013

buna ziua,imi spuneti va rog unde pot gasi bibliografia sau tematica pentru SNG de anul acesta?va multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 02:51, 25 Februarie 2013
Bibliografia pentru concursul de anul acesta o aflam cand se publica anuntul de organizare a concursului. ( CONF. LG... cu cel putin 60 de zile inainte de data sustinerii examenului). Avand in vedere ca nu a fost anuntat anul acesta un astfel de concurs.. nu cred ca te poate ajuta nimeni cu bibliografia exacta. Pe site-ul SNG poti gasi bibliografia de anul trecut ce ar putea avea un caracter orientativ. De obicei se organizeaza in septembrie (calendarul estimativ al concursurilor organizate de CSM dat in decembrie indica tot luna septembrie si pentru anul acesta) Asadar la sfarsitul lui iunie, inceputul lui iulie vom sti cu exactitate bibliografia.
Succes!
PS> mai exista un subiect in forum (chiar in aceasta sectiune )despre acest subiect. Acolo poti fi la curent cu tot ce e nou.
multumesc
bună seara!sunt cursantă la SNG şi
am FIªE DE DREPT PENAL -PARTE GENERALÃ ªI FIªE DE DREPT PENAL-PARTE SPECIALÃ le am în dublu examplar noi-nouţe, actualizate decembrie 2012.
pentru cine este interesat sa cumpere trimite-ti mail la cristimihaela 6768@yahoo.com
pentr
fişele sunt de UDROIU
PREŢ 75 ron fiecare
La Editura Hamangiu costa 40 -partea generala .. respectiv 52 lei-partea speciala.

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere scoala nationala de grefieri septembrie 2010. allyynnutza allyynnutza Buna ziua. As vrea sa stiu daca are cineva idee despre admiterea la scoala natioanala de grefieri din septembrie 2010. Pe site-ul csm-ului, in calendarul ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)