Bibliografia pentru concursul de anul acesta o aflam cand se publica anuntul de organizare a concursului. ( CONF. LG... cu cel putin 60 de zile inainte de data sustinerii examenului). Avand in vedere ca nu a fost anuntat anul acesta un astfel de concurs.. nu cred ca te poate ajuta nimeni cu bibliografia exacta. Pe site-ul SNG poti gasi bibliografia de anul trecut ce ar putea avea un caracter orientativ. De obicei se organizeaza in septembrie (calendarul estimativ al concursurilor organizate de CSM dat in decembrie indica tot luna septembrie si pentru anul acesta) Asadar la sfarsitul lui iunie, inceputul lui iulie vom sti cu exactitate bibliografia.
Succes!
PS> mai exista un subiect in forum (chiar in aceasta sectiune )despre acest subiect. Acolo poti fi la curent cu tot ce e nou.
bună seara!sunt cursantă la SNG şi
am FIªE DE DREPT PENAL -PARTE GENERALÃ ªI FIªE DE DREPT PENAL-PARTE SPECIALÃ le am în dublu examplar noi-nouţe, actualizate decembrie 2012.
pentru cine este interesat sa cumpere trimite-ti mail la cristimihaela 6768@yahoo.com
pentr