avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... master
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

master

am absolvit facultatea de silvicultura unde am studiat drumuri ,iar ca si completare de studii am absolvit masteratul Reabilitarea infrastructurii transporturilor unde am s-au studiat reabilitarea si modernizarea drumurilor.In momentul de fata lucrez in domeniul proiectarii de drumuri.Intrebarea mea este daca am voie sa semnez pe proiectat si daca pot considerat inginer de specialitatea ?
am nevoie de cosultanta pe tema aceasta contra cost.

Alte discuții în legătură

Asimilare studii ccdcla ccdcla in cazul in care am terminata facultatea de silvicultura unde am studiat drumuri,si un master in cadru facultatii de constructii cu specializarea Reabilitarea ... (vezi toată discuția)
Pe ce functie pot fi angajat dupa ce am terminat masterul ccdcla ccdcla ABSOLVENT AL FACULTATII DE SILVICULTURA IN 2007 AL “UNIVERSIITATII STEFAN CEL MARE SUCEAVA” SI A CURSURILOR DE MASTERAT CU SPECIALIZAREA ... (vezi toată discuția)
Ce master sa urmez ? gabrielcostache24 gabrielcostache24 Am absolvit facultatea de Transporturi, UPB Bucuresti,specializarea Ingineria transporturilor si a traficului...lucrez la CFR infrastructură .Vreau sa incep ... (vezi toată discuția)