in cazul in care am terminata facultatea de silvicultura unde am studiat drumuri,si un master in cadru facultatii de constructii cu specializarea Reabilitarea infrastructurii rutiere,unde am studiat iarasi drumuri ,poduri ,cai ferate am drept de semnatura pentru proiectare drumuri?
De obicei, societatile sunt cele care ofera servicii de proiectare si au nevoie si de autorizarea Ministerului de resort, pentru serviciile de proiectare si consultanta in domeniu. Puteti sa va angajati la o asemenea societate, atata timp cat aveti studii in domeniu.
Pentru a deveni Inginer proiectant independent, trebuie sa fiti inscris la AICPS, si sa intruniti si celelalte conditii pentru a obtine autorizare, atunci veti avea drept de semnatura.
Ce specializarea aveti pe diploma de licenta ? ... masterul facut poate fi considerat de reconversie profesională daca aveti alta specizlizare pe diploma de licenta ..
specializare de pe diploma de licienta este silvicultura,iar masterul in drumuri si poduri reabilitare,este un cadru legal care imi confera aceasta reconversie profesionala prin absolvirea unui master.
Informatie
Dan3107
Buna ziua,
Care este diferenta intre un inginer cu diploma de inginer al unei Facultati/Universitati in domeniul constructiilor de drumuri si poduri fata ... (vezi toată discuția)