avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... asimilare studii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

asimilare studii

in cazul in care am terminata facultatea de silvicultura unde am studiat drumuri,si un master in cadru facultatii de constructii cu specializarea Reabilitarea infrastructurii rutiere,unde am studiat iarasi drumuri ,poduri ,cai ferate am drept de semnatura pentru proiectare drumuri?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:48, 26 Noiembrie 2012
De obicei, societatile sunt cele care ofera servicii de proiectare si au nevoie si de autorizarea Ministerului de resort, pentru serviciile de proiectare si consultanta in domeniu. Puteti sa va angajati la o asemenea societate, atata timp cat aveti studii in domeniu.
Pentru a deveni Inginer proiectant independent, trebuie sa fiti inscris la AICPS, si sa intruniti si celelalte conditii pentru a obtine autorizare, atunci veti avea drept de semnatura.
Ce specializarea aveti pe diploma de licenta ? ... masterul facut poate fi considerat de reconversie profesională daca aveti alta specizlizare pe diploma de licenta ..
specializare de pe diploma de licienta este silvicultura,iar masterul in drumuri si poduri reabilitare,este un cadru legal care imi confera aceasta reconversie profesionala prin absolvirea unui master.
cui trebuie sa ma adresez pentru a clarifica acest drept de a profesa sau nu?
Adresati-va Ministerului Educatiei ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pe ce functie pot fi angajat dupa ce am terminat masterul ccdcla ccdcla ABSOLVENT AL FACULTATII DE SILVICULTURA IN 2007 AL “UNIVERSIITATII STEFAN CEL MARE SUCEAVA” SI A CURSURILOR DE MASTERAT CU SPECIALIZAREA ... (vezi toată discuția)
Informatie Dan3107 Dan3107 Buna ziua, Care este diferenta intre un inginer cu diploma de inginer al unei Facultati/Universitati in domeniul constructiilor de drumuri si poduri fata ... (vezi toată discuția)
Master in constructii civile, drepturi si competente razgandeanu razgandeanu Am o nelamurire care ma consuma de ceva vreme, urmeaza anul viitor sa termin CCIA (Facultatea de Constructii Civile, Industriale si Agricole), si vreau sa ... (vezi toată discuția)