avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... INMATRICULARE AUTO
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

INMATRICULARE AUTO

BUNA ZIUA AM O MASINA DIN 2009 AM PLATIT TAXA DE INMATRICULARE IN VALOARE DE 2000 EURO AM CASTIGAT IN INSTANTA RESTITUIREA TAXE. ACUM VREU S-O VAND SI NUSTIU DACA CUMPARATORUL TREBUIE SA PLATEASCA TIMBRUL DE MEDIU. MULTUMESC ASTEPT UN RASPUNS
Cel mai recent răspuns: Rahmad24 , utilizator 14:33, 19 Februarie 2013
Conform legislatiei in vigoare la acest moment, 16.02.2013, cel care achizitioneaza de la dv. masina nu plateste nimic.
Pe viitor, exista posibilitatea ca acest lucru sa se schimbe, insa multumita extraordinarului sistem legislativ din Romania, anticiparile nu-si au locul.
Normal, dvs ca vanzator trebuie sa ii da-ti dovada de la finante precum ca taxa a fost achitata si nerecuperata. In cazul dvs, cei de la finante nu va pot emite dovada fiindca taxa a fost recuperata deci automat cumparatorul o sa plateasca noua taxa.
O zi buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare masina cu taxa auto recuperata de doua zile bogdano18 bogdano18 Buna ziua, Doresc sa vand o masina. Am castigat procesul de recuperare al taxei auto in urma cu 2 zile (dar inca nu am primit banii), deci intentionez sa o ... (vezi toată discuția)
Timbru de mediu / iccj-2014 AlMun AlMun Buna ziua! Am achizitionat in luna Septembrie 2014 un autoturism inmatriculat in Romania, fiind asigurat de proprietarul ei ca nu a fost recuperata taxa de ... (vezi toată discuția)
Am platit taxa de prima inmatriculare in 2011, la vanzarea masinii se mai plateste timbrul de mediu? stanley stanley In decembrie 2011 am inmatriculat masina platind taxa de mediu valabila la acel moment. Daca vand acum masina, cumparatorul va avea de platit timbrul de mediu ... (vezi toată discuția)