avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Self employed = PFA?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Self employed = PFA?

Tocmai am fost angajat pentru un job pe internet si mi s-a spus ca trebuie sa fiu self-employed si ca trebuie sa platesc taxe. Intrebarea este daca PFA este echivalentul lui "self-employed". Eu am un PFA din iulie 2012 fara activitate. Urma ca pana pe 25 mai sa depun Declaratia 200 prin care sa declar ca nu am avut venituri. Nu am facut niciun fel de contabilitate, nu am nici stampila - doar Declaratia de venit estimat completata si depusa la Finante. Daca self employed = PFA ce as avea de facut exact?

De mentionat ca plata va fi facuta in euro - nu stiu daca are vreo relevanta. :">

Alte discuții în legătură

Infiintare pfa / declaratii / stampila spufcs spufcs Buna seara. Am si eu cateva intrebari, am incercat si la contabil dar nu am gasit. Mi-am infiitat Pfa dupa care am primit certificatul si inca cateva acte. Ce ... (vezi toată discuția)
Suspendare pfa - declaratia 200 adinara adinara Buna ziua, In luna Iulie 2014 am decis sa suspend acitivitatea pfa-ului (sistem real), iar contabila m-a ajutat la completarea actelor, printre care si ... (vezi toată discuția)
Pot sa merg la instanța împotriva lu anaf? EriRadulescu EriRadulescu Buna ziua! In iulie 2015 am facut PFA unde am avut activitate timp de 5 luni (din iulie pana in decembrie). Cand l am facut am declarat un estimat de taxe ... (vezi toată discuția)