Am o problema cu locul de parcare. Blocul in care locuiesc are 4 scari, iar 3 dintre cele 4 au iesiri si pe-o parte si pe cealalta. Va dati seama ca lumea parcheaza pe ambele parti de bloc, dar parcare amenajata este doar pe spate, unde am avut si eu locul de parcare. Un vecin care locuieste la scara care are iesire doar pe fata a inceput sa isi parcheze masina in locul meu.
Au trecut cateva luni si am inteles ca acum ar fi cumparat chiar un loc de parcare aici. Sa nu mai zic faptul ca are 2 masini si una o lasa mereu in asa fel incat sa nu poti parca pe langa el. Intrebarea mea este are voie sa faca asta atata timp cat scara respectiva nu are iesire/intrare la parcarea respectiva? X-(
Nu ar avea voie sa ocupe un loc platit de catre Dvs. Din pacate se intampla adesea ca persoanele ce nu platesc sa ocupe locuri pentru care alte persoane platesc. In privinta existentei intrarii/iesirii la parcarea respectiva, va dati si Dvs seama ca nu toata lumea poate parca autoturismul in dreptul usii pe care intra/iese dintr-o locuinta. Unii dintre acestia vor trebui sa-si lase autoturismul ceva mai departe. Unde anume / unde gaseste loc liber .
1-Spatiile cu utilizarea de loc de parcare care apartin autoritatii locale,nu se vand ,ci se concesioneaza anual proprietarilor care intrunesc conditiile legal prevazute
2-Nu ati precizat concret daca spatiul unde parcati ,il detineti cu forme legale
3-Sunt localitati unde autoritatea locala concesioneaza spatiile de parcare pe principiul"primul sosit primul servit " ,sunt altele care prin HCL au impus obligativitatea atribuirii prin concesionare a meximum a 2 spatii de parcare pentru un proprietar
Locul de parcare
rasvi
eu parchez masina linga scara blocului vecin,nu incurca intrarea,esirea din bloc.administratora si presedinta vrea ca eu sa nu mai parchez acolo motivind ca ... (vezi toată discuția)