avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Schimbare nume firma
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Schimbare nume firma

Buna ziua,

Firma la care lucrez si-a schimbat numele, CUI, J, si acum ne-au pus sa semnam contracte la noua firma. Nu am primit niciun document prin care ne-au concediat. Daca semnam noile contracte vom fi activi la doua firme?

Firma si-a schimbat numele, CUI, J pentru ca este in proces de executare silita.
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 19:11, 17 Februarie 2013
Daca si-a schimbat doar numele, asta inseamna ca J-ul si CUI-ul au ramas aceleasi, daca este inmatriculata in acelasi judet. Daca a schimbat denumirea si sediul in alt judet doar CUI-ul este acelasi. Parerea mea este ca si-a infiintat o alta firma.
Si-au schimbat si numele si CUI si J, pentru ca am in fata contractul de la firma curenta si firma cea noua la care trebuie sa semnez contractul.
Din punct de vedere tehnic CUI-ul nu se poate schimba, daca este aceeasi societate...Pentru ca sa va convingeti ca am dreptate puteti sa solicitati de la registru comertului pe o cerere de furnizare informatii, contra cost aceasta informatie: - ca in conformitate cu datele pe care le aveti, la registru comertului sunt inregistrate doua societati comerciale distincte care pot sa aiba sau nu aceiasi asociati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare denumire societate rak0770 rak0770 Daca s-a schimbat denumirea societatii, J si CUI au ramas aceleasi, cum se procedeaza? Se face act aditional pentru fiecare salariat sau o decizie prin care se ... (vezi toată discuția)
Schimbare denumire comodant ContSters61319 ContSters61319 Am un punct de lucru in spatiul al carui proprietar si-a schimbat denumirea din X in Y si implicit CUI-ul si J-ul. Trebuie sa fac prelungirea la Registrul ... (vezi toată discuția)
Certificat de inregistrare mentiuni YogiA YogiA Buna ziua ! Am depus actele pentru schimbarea sediului social al firmei intr-un alt judet la registrul comertului din raza judetului unde va fi noul ... (vezi toată discuția)