avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Daune contract garantie, rebransare gaz
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Daune contract garantie, rebransare gaz

Buna,
Am fost debransat de la reteaua de gaze pt .2 zile intarziere la plata facturii.
Mentionez ca am platit facturile
la zi plus o taxa de reconectare si o garantie de 395.ron
Contractul de garantie are clauza ce obliga furnizorul ca in 24 de ore de la incasarea garantiei sa reia furnizarea gazelor si totusi stau in frig de o saptamana.
Nimeni nu a venit sa ma reconecteze cu toate ca am facut dovada tutoror platilor am semnat contractul si am transmis datele pt confirmarea platilor.
Eu cred ca este un abuz.ce ma sfatuiti sa fac in continuare?
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Solicitare semnare contract de garantie pentru reluarea gazelor naturale camelia_cazan77 camelia_cazan77 Buna seara, As dori sa va prezint urmatoarea situatie si m-ar interesa mult sa aflu parerea dumneavoastra vis-a-vis de ea, anume: anul trecut am plecat din ... (vezi toată discuția)
Clauză abuzivă în contractul cu electrica s.a., care nu concordă cu legislaţia din domeniul energiei electrice. zxc1 zxc1 Am găsit o clauză abuzivă în contractul cu Electrica S.A., care nu concordă cu legislaţia din domeniul Energiei Electrice, dar încalcă şi Legea ... (vezi toată discuția)
Referitor la garantie (rebransare gaz) danafancsali danafancsali - In data de 13 august 2013 a fost intrerupta furnizarea gazelor naturale la adresa sus mentionata datorita neachitarii facturilor reprezentand contravaloarea ... (vezi toată discuția)