avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pot obtine somaj?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pot obtine somaj?

Mi-a incetat activitatea cu art.65(1) din codul muncii,am stagiu de cotizare conform legii 76/2002; In perioada derularii contractului de munca am avut un contract de comision cu o societate comerciala. Ma afecteaza acest contract?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:02, 18 Februarie 2013
Nu are de ce sa va afecteze acel lucru, va afecteaza daca inca mai este in vigoare acel contract si din executarea lui realizati venituri mai mari decât valoarea indicatorului social de referinţă, în vigoare.
Ultima modificare: Luni, 18 Februarie 2013
Dragos Stefan, Consultant resurse umane
Va afecteaza in conditiile in care nu-l reziliati pe perioada somajului ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa in timpul somajului tecu63 tecu63 Se poate infiinta PFA in domeniul medical? Pot infiinta PFA fara sa imi afecteze somajul? Mai concret pregatirea mea profesionala este asistent medical de ... (vezi toată discuția)
Drept la somaj redinciucconstantin redinciucconstantin societate in faliment cu restante la asigurarile sociale salariati primesc somaj la declarariea falimentului (vezi toată discuția)
Somaj dupa concediu ingrijire copil stela chelner stela chelner Buna ziua, O persoana aflata in concediu de ingrijire copil termina aceasta perioada in nov 2016.Ar vrea sa mearga sa depuna demisia la firma unde are ... (vezi toată discuția)