avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cic-somaj internare. Urgent va rog!!
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cic-somaj internare. Urgent va rog!!

va rog frumos daca imi puteti da un raspuns de specialitate cat mai urgent....
situatia este in felul urmator: maine (19 febr) este ultima zi de CIC, din data de 20 febr pot reintra in somaj, mai am 2 saptamani. de ieri (duminica 17 febr) sunt internata in spital pt aceasta saptamana.
cum sa procedez???
pot face cererea de reintrare in somaj daca eu sunt internata?
va multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: alissa1983 , utilizator 18:23, 19 Februarie 2013
multumesc pt raspuns.
dr doar vineri sau luni imi poate face externarea.
maine voi merge la AJOFM (astzi este ultima zi de cic ) sa fac cererea de reintrare in somaj si instiintarea ca sunt internata din data de.......
este posibil ca eu fiind inetrnata cu data de 17 sa primesc concediul medical incepand cu data de 20.02? intreb asta pt ca ati spus ca fiind in CIC nu pot beneficia de concediu medical
1. Nu stiu daca medicul accepta asa ceva.

2. In timp ce sunteti in CCC puteti fi bolnava, chiar si internata, dar nu va plateste nimeni certificatul medical.

3. Este posibil ca Agentia de Somaj sa va plateasca certificatul medical numai incepand cu data de cand se reia somajul, adica sa nu va plateasca zilele care se suprapun cu CCC (cred ca asta este cea mai buna varianta si nu mai apelati nici la medic sa faca ceva ce nu-i corect.
multumesc inca o data pt bunavointa a dvs. sa va dea dumnezeu sanatate!
asta imi si doresc sa imi platesc concediul medical de la data reintrarii in somaj.
ceea ce ma ingrijora si nu stiam cum sta situatia , daca puteam sa reintru in somaj (sa fac cererea) avand in vedere ca eu sunt internata. dar m ati lamurit ca se poate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical din cic mariii34 mariii34 buna ziua . in data de 28 oct mi s-a terminat cic,ieri am dat proba de lucru si am primit certificatul medical de angajare si la radiografia pulmonara mi-a ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate fanyk fanyk Voi intra in somaj la 1 noiembrie deoarece se desfiinteaza intreprinderea.Tot cam atunci trebuie sa intru in concediu de maternitate.cum trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de indemnizatia pentru ccc daca sunt in somaj? lyvya11 lyvya11 Pot beneficia de indemnizatia de crestere si ingrijire copil daca sunt in somaj? Multumesc anticipat pentru raspuns. (vezi toată discuția)