avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Contributii sanatate PFA traducator autorizat si ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Contributii sanatate PFA traducator autorizat si persoana cu handicap

Buna ziua,

Sunt PFA traducator autorizat si persoana cu certificat de handicap grad II.
Pana acum 8 luni eram angajata ca traducator la o societate care imi platea asigurarea de sanatate si celelalte contributii. Nu am realizat venituri si in mod independent ca traducator, de aceea declaram venitul 0. Acum, insa, cand nu mai sunt angajata, am ramas fara servici si in continuare nu am inregistrat venituri din aceasta profesie, am primit instiintare cu sumele pe care le am restante la plata asigurarilor de sanatate. Doresc sa stiu daca in aceste conditii, respectiv persoana cu certificat de handicap si in plus care nu a realizat venituri sunt obligata legal sa platesc aceste contributii si care este legea care reglementeaza acest lucru.

Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Pfa traducator autorizat- contributii paulapopescu paulapopescu Buna ziua. As dori sa stiu ce contributii (in afara de impozit) am de platit, in urma modificarilor legislative, ca traducator autorizat- PFA. Mentionez ca in ... (vezi toată discuția)
Pfa - dar ce anume?????? iki iki Buna ziua tuturor, as avea o intrebare , am terminat ASE la contabilitate si informatica de gestiune si am un curs de inspector resurse umane , ce ma sfatuiti ... (vezi toată discuția)
Plata cass pe 5 ani in urma acatanas acatanas Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema: din anul 2002 pana in prezent sunt angajata cu CIM la o firma unde mi s-au platit regulat toate contributiile ... (vezi toată discuția)