avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Clase CAEN si diferenta acte infiintare intre SRL si ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Clase CAEN si diferenta acte infiintare intre SRL si SRL-D

La infiintarea unui SRL-D trebuie sa intocmesc actul constitutiv a.i. sa în obiectul de activitate cel mult 5 (cinci) grupe de activitate prevăzute de clasificarea activităţilor
din economia naţionala în vigoare (CAEN Rev 2). Care sunt clasele: cele din 3 cifre sau 3 (activitatile in sine)?
In ceea ce priveste actele ce trebuie depuse la ORC, m-am uitat pe site-ul lor si, in ideea ca se indeplinesc conditiile infiintarii unui SRL-D, exista vreo diferenta intre un SRL si un SRL-D (actele ce trebuie depuse la ORC)?

Alte discuții în legătură

Coduri caen lucutza55 lucutza55 buna ziua. am mare nevoie de o lamurire. in ordonanta de infiintare a srl-d se spune ca sunt admise 5 grupe de activitate prevazute de clasificarea ... (vezi toată discuția)
Problema grupa caen srl-d okktodesign okktodesign Buna seara! Am o problema si nu stiu cum sa rezolv! Cand am infiintat SRL-D in anul 2014, doamna de la Reg.Com m-a indrumat sa aleg maxim 5 coduri caen. Eu ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl-d pe cod caen 4711? razvanstroe razvanstroe Buna seara! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea situatie. Am fost azi la ONRC sa-mi deschis un srl-d (minimarket in zona rurala) si dupa cateva ... (vezi toată discuția)