Buna Ziua,
Sunt din Dambovita 54 de ani sex feminin data nasterii este 05.08.1958 si as dori si eu un rapuns cu vedere la pensionare. Am 30 de ani vechime in cadrul Petrol si 2 ani si o luna grupa a2a. Va rog daca se poate sa imi spuneti la ce varsta si la ce metoda de pensionare ma pot incadra.
Astept cu nerabdare raspunsul dumneavoastra.
Va multumesc!
Limita de varsta la 61 ani si 2 luni.Pensie anticipata,sau anticipata partiala la 56 ani si 2 luni.Conditia de stagiu pentru pensie anticipata este de 39 ani si 2 luni,fara stagiu asimilat.
Conditia de stagiu pentru pensie anticipata partiala este de 31 ani si 2 luni,fara stagiu asimilat.
Penalizarea la pensia anticipata partiala este de 0,75% pentru fiecare luna de anticipare.Pentru 5 ani(60 se luni)de anticipare penalizarea va fi de 45%.
Pensionare
brezel
persoana de sex feminin nascuta in 02.08.1960 care lucreaza din data de 16.10.1979 va rog sa-mi spuneti la ce data ma pot pensiona anticipat , anticipat ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata
Mitika56
Sotia are 35 ani vechime impliniti in luna noiembrie, nu are ani pe grupe, data nasterii: 28 decembrie 1958. La ce data se poate pensiona anticipat ?
Va ... (vezi toată discuția)