avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Contestatie pentru pensionar gradul II
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Contestatie pentru pensionar gradul II

Un pensionar gradul II a lucrat cu conventie civila. Nu a stiut ca nu are voie sa lucreze cu gradul II de pensionare. A fost descoperit si vrea sa depuna contestatie.
Am intrebat pe colegele de la Serviciul Juridic daca are sanse sa nu restituie pensia din 2010. Mi s-a spus ca au fost cazuri cand instanta a acceptat acest lucru, adica a dat castig de cauza pensionarului, care a contestat, de a nu restitui pensia.
Am intrebat dar sub ce motiv a scris pensionarul contestatia ? Aici nu mi s-a mai raspuns, desi motivul exista. Caci altfel cum ar fi hotarat instanta in unele cazuri sa accepte contestatia pensionarului ? Daca stiti vreun motiv ? . Va rog mult sa ma ajutati, pentru ca vineri este ultima zi in care pensionarul trebuie sa depuna contestatia. A promis ca in caz ca va plati pensia inapoi ma va da in judecata ca sa-si recupereze paguba. Va rog mult de tot. Eu am fost contabilul care a preluat contabilitatea de la o fosta contabila si nu m-am uitat ce grad are pensionarul. Va rog mult de tot !!!

Alte discuții în legătură

Pensionar gradul ii lucreaza cu conventie civila RaduBejenaru RaduBejenaru Buna ziua ! Scriu pentru un pensionar de invaliditate gradul II, care a iesit la pensie din 2008. ... (vezi toată discuția)
Fac sau nu rectificativa la d 112 ? mona_anro mona_anro va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns . am un caz aparte : la o asociatie de proprietari am angajata cu conventie civila o femeie de serviciu pensionata pe ... (vezi toată discuția)
Conventia civila si pensia anticipata truscamonika truscamonika Va rog sa-mi spuneti , daca o persoana iese la pensie anticipata cu data de 1. decembrie , mai are voie sa lucreze la Asociatie de proprietari cu conventie ... (vezi toată discuția)