avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... PFA depune declaratia 392 B?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

PFA depune declaratia 392 B?

Sunt PFA neplatitor de TVA CAEN 0149 -cresterea altor animale (albine) si doresc sa stiu daca trebuie sa depun declaratia 392B.In cazul in care trebuie sa o depun ,la cifra de afaceri totalizez incasarile sau valoarea facturilor?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 13:33, 20 Februarie 2013
Da, trebuie s-o depuneti pana pe 25 februarie 2013. Cifra de afaceri rezulta din totalul vanzarilor(cu factura).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program de completare 392b pfi ewr ewr 1. trebuie sa astept sa apara pe site varianta de declaratie 392b cu anul 2013 deja completat? anual se afiseaza o alta versiune pina in 25 februarie? 2. pt ... (vezi toată discuția)
Declaratii ii preda62 preda62 Am cateva nelamuriri,am accesat masura 112 apicultura dupa semnarea cereri de finantare am infiintat o intreprindere individuala (fara contabil) dar nu stiu:ce ... (vezi toată discuția)
Pfa-392 danabobo danabobo Buna,un pfa care are ca domeniu de activitate transport taxi,nu este platitor de tva,trebuie sa depuna decl.392 pt anul 2010 conform noilor modificari? Si daca ... (vezi toată discuția)