avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajare pe timp determinat,pt munca pe comunitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajare pe timp determinat,pt munca pe comunitate

buna ,am o firma de transport,manovalanta, etc,mai multe coduri caen , si vreau sa angajej 2 persoane pe o durata de 6 luni,contract de munca an romania ,dar munca se va desfasura pe territoriu Italiei.aceste 2 persoane sunt residenti in romania,dar in acelasi timp si an Italia. am dreptul sa le angajej an RO SI SA LUCRE AN ITALIA????MULTUMESC
Ultima modificare: Miercuri, 20 Februarie 2013
gabon77, utilizator

Alte discuții în legătură

Plasare personal pe baze temporare in ue. buna ziua, va rog o lamurire pentru urmatoarea speta: firma noua ... Anuszka01 Anuszka01 Buna ziua, Va rog o lamurire pentru urmatoarea speta: firma noua - CAEN -7820. Intentia este sa desfasoare exact activitatea descrisa in CAEN: activitati de ... (vezi toată discuția)
Societate transport Marian84 Marian84 Buna seara. Am o rugaminte la dvs daca ma puteti ajuta cu un raspuns. Stiu ca pt o societate cu activitate de transport rutier codul caen este 6024.Si ... (vezi toată discuția)
Contracte de munca in italia si romania Iulianaz Iulianaz Buna ziua! Am nevoie de o clarificare pe urmatoarea spete: O persoana este angajat cu contract de munca in Italia. In acelasi timp, a deschis in Romania o ... (vezi toată discuția)