Am o rugaminte la dvs daca ma puteti ajuta cu un raspuns.
Stiu ca pt o societate cu activitate de transport rutier codul caen este 6024.Si mai stiu ca ai nevoie de atestat pt transport marfa.
Problema e alta.Am un prieten in Spania care are 2 tiruri.De la sfarsitul lunii ianuarie 2010 are un contract frumos cu o firma din Italia.
Intrebarea mea este daca cumva se poate ca firma sa fie deschisa la noi in Romania dar activitatea sa aibe loc in Spania.
Si cumva tirurile trebuiesc inscrise in Romania?
In afara atestatelor pe care trebuie sa le obtineti de ARR, trebuie tinut cont si de locul unde se va desfasura activitatea -daca este vb de spatiul intracomunitar sau nu.
Ar trebui sa discutati c-un avocat si-un expert contabil, deoarece sunt mai multe aspecte pe care e posibil sa nu le fi avut in vedere.
Evident ca sunt multe aspecte ce nu le-am luat in calcul,sunt constient.Si urmeaza a avea discutii cu cei mentionati de dvs insa ma interesa "in mare" cam despre ce este vorba.
Activitatea se desfasoara peste hotare,Spania,Italia,Franta.
E suficient ca sediul sa fie aici in Ro sau trebuie si undeva pe-acolo sucursala?
Dar fiind vorba de transport banuiesc ca e de ajuns in Ro deoarece cred ca e ca si cum ar fi aici,in Ro,si pleaca la drum.
nu este nevoie sa fie o sucursala acolo, atata timp cat se desfasoara activitati in spatiul UE, va pot ajuta in consultanta juridica si fiscala de specialitatepe docmeniul care va intereseaza