avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Trebuie licenta transport pentru tiruri in Romania ?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Trebuie licenta transport pentru tiruri in Romania ?

As vrea sa infiintez un srl transport marfa cu sediu social in Romania si cu punct de lucru in Italia,urmand ca activitatea sa fie desfasurata in Italia si in comunitate. Ce demersuri se fac, trebuie licenta transport pentru tiruri in Romania ?
Am nevoie de formularul A1 pentru salariati daca fac transporturi numai in ITALIA si comuniune , trecere prin Romania ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 19 Octombrie 2013
olden, utilizator
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 18:59, 2 Martie 2015
Absolut. Firma fiind infiintata in Romania, la un moment dat veti avea control de fond de la ARR, moment in care va vor lua la puricat toate documentele : foi parcurs, faz-uri, licente executie si transport, atestate soferi si coordonator activitate transport si multe altele care nu au loc spre enumerare aici. Deci, nu va ganditi ca licenta este necesara doar in trafic.
INCARCATURA marfii se face in ITALIA trece prin Romania dar ajunge in BULGARIA , sau din ITALIA numai in tari vecine, nu ajunge in ROMANIA.
Nu incarca in Romania .
Ultima modificare: Sâmbătă, 19 Octombrie 2013
olden, utilizator
Da, desigur, insa dat fiind ca firma presteaza activitate de transport, la controlul de fond primele documente solicitate vor fi licentele firmei, autovehiculelor si atestatele soferilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte danny_boy danny_boy Buna ziua,daca merg cu o dubita sa aduc 500 kg de marfa din Germania in Romania,auto este proprietatea firmei care este si beneficiarul marfii ce acte sunt ... (vezi toată discuția)
Transport marfa dirbasmihai dirbasmihai Se poate face transport marfa cu camioneta de 3,5 t inmatriculat in Bulgaria pe teritoriul Romaniei? (vezi toată discuția)
Firma transport marfa sub 3.5 t Mari_S Mari_S Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: As dori sa infiintez un SRL pentru transport marfa, momentan doar in Romania, cu un capital social ... (vezi toată discuția)