avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Transport marfa
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Transport marfa

Se poate face transport marfa cu camioneta de 3,5 t inmatriculat in Bulgaria pe teritoriul Romaniei?
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 00:49, 1 August 2011
Din cite stiu eu NU se numeste ceva cu F cum ar fi( Franciza ) este vorba de concurenta ne loiala Daca masina e inscrisa pe firma, se plateste impozitu in tara respectiva sar putea Vezi ca vorbesti de 3,5 transport marfa prebuia inregistrator tahografic, omologat si verificat in romania, licenta de transport eliberata de ARR atestat profesional pentru pransport marfa Vorbim DE LA 3,5tone la 7 tone vezi permisu de conducere NU PINA LA3,5tone. AM UITAT licenta de eczecutie, care se da pe nr de masina individoal Fara aceste acte la un control ai puso rau de tot amenzi groaznice si un pic penal Mai bine intereseazate la ARR ori cum licentele sint obligatori pe teritoru romaniei Nu ai licenta marfa marfa nu poti incarca si descarca aceas marfa pe peritoru Romaniei in alte state DA
Din cate stiu eu nu se poate decat daca o inmatriculati in Romania.
Ultima modificare: Luni, 1 August 2011
Adrian Tudor, Consultant asigurari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documente necesare pentru transport de marfa pe teritoriul romaniei Bossde_Boss Bossde_Boss Ce acte sunt necesare altele decat cele ale masini pentru transport marfa pe teritoriul Romaniei cu autoutilitara 3,5 tone , inmatriculata in Bulgaria. In ... (vezi toată discuția)
Cabotaj italia CHIRILA ADINA CHIRILA ADINA Buna ziua! Acum 3 saptamani mi am infiintat o firma de transport marfa in Romania. Detin o autoutilitara de 3,5 tone cu care transport mobila ptr un magazin ... (vezi toată discuția)
Licenta transport marfa pt autoutilitara de 3,5 tone?! Alexandracatalina1990 Alexandracatalina1990 Buna ziua! Infiintez zilele acestea un srl care se va ocupa in principal de relocari/mutari de locuinte , dar si transport de diverse obiecte, marfa la cererea ... (vezi toată discuția)