avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 989 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Legislatia muncii si probleme ... Cabotaj Italia
Discuție deschisă în Legislatia muncii si probleme conexe

Cabotaj Italia

Buna ziua!
Acum 3 saptamani mi am infiintat o firma de transport marfa in Romania. Detin o autoutilitara de 3,5 tone cu care transport mobila ptr un magazin italian. Marfa se transporta doar pe teritoriul Italiei. Mentionez ca avand masina de 3,5 tone nu am obligatia sa am manager de transport, sau tahograf sau copie conforma si licenta de la ARR, doar daca depasesc 3,5 tone per ansamblu sau vehicul
Zilele acestea am fost o oprita de politia din Italia si am fost amendata ptr cabotaj iar marfa si autoutilitara au fost confiscate de autoritati 3 luni.
Ce pot face sa fiu in acord cu legea Italiana ptr cabotaj, iar eu sa pot continua activitatea de transport mobila ptr clientul meu?
Ultima modificare: Marți, 7 August 2018
CHIRILA ADINA, utilizator

Alte discuții în legătură

Acte danny_boy danny_boy Buna ziua,daca merg cu o dubita sa aduc 500 kg de marfa din Germania in Romania,auto este proprietatea firmei care este si beneficiarul marfii ce acte sunt ... (vezi toată discuția)
Vreau sa-mi deschid o firma de transport marfa. V2000 V2000 Buna ziua vreau sami deschid o firma de transport marfa dar cu o autoutilitara de la 2,8 t la 3,5t prelata sau dubă intre 5 si 10 europaleti in ... (vezi toată discuția)