avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... punere sub interdictie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

punere sub interdictie

Tatal meu este internat de 20 de ani intr-un spital de psihiatrie.El este diagnosticat cu tulburare afectiva bipolara. In ultimul timp boala lui s-a agravat si as dorii sa il pun sa declansez procedura de punere sub interdictie.In acest sens caut un avocat specializat. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:12, 22 Februarie 2013
Pe forum nu se stabilesc relatii profesionale, daca nu sunteti contactat prin intermediul mesageriei private, cautati dvs un avocat din localitatea dvs sau apropriere din tabloul consultantilor inscrisi pe forum (pe banda neagra mai sus in dreapta scrie " consultanti" ) .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura medicala esuata. cum procedez? cllaudia cllaudia Buna ziua Sunt abonat al unui spital/clinica privata iar in urma unor controale de rutina mi s-a descoperit o afectiune precanceroasa. Dupa alte analize si ... (vezi toată discuția)
Ași avea și eu rugămintea sa vb cu un avocat pe tema am reparat ... Srgautotuning@gmail.com Srgautotuning@gmail.com Ași avea și eu rugămintea sa vb cu un avocat pe tema am reparat o mașină și iar respectivul a venit cu o gașca de prieteni Sași ia mașina cum se ... (vezi toată discuția)
Avocat familiarizat in dreptul transporturilor? Andrei2346768 Andrei2346768 Buna ziua, Am nevoie de un avocat familiarizat cu dreptul transporturilor pentru a clarifica cateva nelamuriri. (vezi toată discuția)