avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Cati stagiari poate avea un consilier juridic ...
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Cati stagiari poate avea un consilier juridic indrumator?

Buna seara,

M-ar interesa cati stagiari poate avea un consilier juridic indrumator? Respectiv, daca pentru inscrierea in CCJ trebuie sa fiu angajata cu norma intreaga sau este suficient un contract de munca cu timp partial?
M-am uitat in lege, dar nu am gasit nimic in aceasta privinta.

Va multumesc anticipat pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 19:39, 17 Martie 2013
Calitatea de consilier juridic indrumator o stabileste conducerea Colegiului. Nu conteaza timpul de lucru stabilit in contractul de munca, ci calitatea de consilier juridic sa rezulte dintr-un contract de munca.
din cate stiu eu un consilier juridic poate avea pana la 3 stagiari.
Un consilier juridic definitiv şi cu cel puţin 4 ani vechime în profesie poate fi îndrumător de stagiu.
@ Filip

Unde ai gasit asa ceva ? .. un numar maxim de stagiari pentru cineva definitivat .. am fost intrebat si eu prin M.P. , dar am spus ca legea nu prevede asa ceva ... ma poti elucida... sczue, nu este nicio ironie ..
Mi-au spus cei de la colegiu cand am semnat contractul de indrumare si in plus mi-au mai spus ca poate fi indrumator orice consilier definitiv, cel putin in colegiul din Bucuresti asa este.

Alte discuții în legătură

Vechimea avocat indrumator mariacostaiche mariacostaiche As dori sa stiu si eu , va rog, care este vechimea pe care trebuie sa o aiba un avocat definitiv pentru a avea stagiari? Multumesc (vezi toată discuția)
Legi aplicabile consilierilor juridici angajati cu contract de munca Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate explica si mie cineva in sfarsit mai clar ce legi, ce drepturi si obligatii si ce statut se aplica consilierilor juridici care sunt ... (vezi toată discuția)
Consilier juridic la un birou notarial, trebuie sa ma inscriu in ccj? jramona jramona sunt incadrata ca si consilier juridic la un birou notarial, din februarie 2004, ce se intampla daca nu sunt inscrisa in colegiu?In acel birou nu exista un ... (vezi toată discuția)